Vmbo/mavo

 

Vmbo-Mavo brugklas

Heb jij een vmbo basis/kader advies? Dan kom je, op De Willem, in de vmbo-mavo (vmbo tl) brugklas!397A9404 (2)
We geven les op mavo niveau. Zo krijg je de kans te ontdekken of jij, met voldoende hulp, naar de mavo zou kunnen.
Heb jij een vmbo-tl advies? Dan wordt je, in goed overleg met jou, je ouders en je leerkracht groep 8, in de vmbo-mavo of in de mavo-havo klas geplaatst.

In de vmbo afdeling willen we jou graag goed begeleiden. Een klein, betrokken docententeam  geeft les aan de klassen 1 tot en met 4  in een vast gedeelte van het gebouw (vlak bij de praktijkruimten). Als leerling heb je minder docenten die meer vakken geven; je ziet en spreekt ze dus vaker,  dus jou helpen en begeleiden, als dat nodig, is gaat makkelijker.

Je eigen coach

Een van die docenten is jouw coach, die je met grote regelmaat spreekt (en ziet) en aanspreekpunt is. Je kunt altijd bij je coach terecht. Gaat het goed met je en kun jij meer vrijheid aan, zal je deze ook krijgen. Maatwerk dus! Op het vmbo is het contact met ouders zeer intensief. Regelmatig presenteer jij, samen met je coach, aan je ouders wat er goed gaat, wat beter kan en wat je plannen zijn.

CVM20180116-4033 (2)

Groot gebouw in kleine stukjes

Met ingang van komend schooljaar maken we het grote gebouw van De Willem in Papendrecht voor de leerlingen kleiner door te gaan werken in leshuizen. Het vmbo krijgt eenigen gedeelte van het gebouw waar je meeste lessen zal volgen en waar jouw basisteam docenten te vinden is.

 

Kom met vragen gerust naar ons toe. Een mail aan administratie@wdezwijger.nl komt altijd op de goede plek terecht.