Sportklas

Vind je sporten leuk én ben je sociaal? Dan is de Sportklas vast iets voor jou.

SportklasIn de Sportklas sport je twee uur per week extra, naast de normale gymlessen. Of je goed bent in sport of wat minder maakt niet uit. Het gaat juist om het plezier om met elkaar in beweging te zijn. Doordat het leerniveau geen rol speelt, leer je ook kinderen uit andere klassen kennen.

De onderdelen die gedaan worden zijn afwisselend op school en op plaatsen in de buurt van school, waar we dan op de fiets naartoe gaan.

De Sportklas bieden wij aan in de brugklas en in het tweede leerjaar. De Sportklas sluit aan op de examenvakken LO2 (Lichamelijke Opvoeding 2) op de mavo en BSM (Bewegen, Sport en Maatschappij) op de havo.

Sportklas strandOm je in te kunnen schrijven voor de Sportklas in Hardinxveld-Giessendam of Papendrecht moet je aangemeld zijn (of worden) als leerling van het Willem de Zwijger College. Het algemene inschrijfformulier vind je bij het kopje aanmelden. Je kunt het formulier ook ophalen bij de administratie van één van onze vestigingen.

Enthousiast geworden voor de Sportklas?  Vul – samen met je ouders – het inschrijfformulier voor de Sportklas in.

Klik hier om je aan te melden voor de sportklas

Sportklas fotoEen goede presentatie vinden wij belangrijk. Daarom draag je in de Sportklas een speciaal sporttenue. Om de vele activiteiten en de kleding te bekostigen vragen we je ouders om een bijdrage van € 150,- per schooljaar.