Informatie filmpjes

In deze tijden waarin echt alles anders dan anders gaat geldt dit natuurlijk ook voor hoe wij ons als school aan jou kunnen presenteren. Helaas konden de informatieavonden niet doorgaan. En ook het Open Huis kan niet op de normale manier plaatsvinden.

Hoe leuk is het dat onze eigen leerlingen van de vestiging Papendrecht zelf een digitale presentatie hebben gemaakt voor jullie. Op deze manier kunnen jullie toch een indruk kunnen krijgen wat wij doen op onze school en hoe het er aan toegaat.

Wij zijn supertrots op onze leerlingen die deze filmpjes hebben samengesteld onder begeleiding van hun docente. De leerlingen nemen deel aan een door hen zelf gekozen module in onze Willem Junior Academie, te weten de schoolredactie. Het is de bedoeling dat de leerlingen meerdere filmpjes maken waarmee ze de school van verschillende kanten belichten.

Inmiddels zijn er 2 filmpjes af. Het eerste filmpje is in de vorm van een theatertalkshow, het tweede filmpje is een dag uit het leven van een brugklasser. Het resultaat zie je hieronder.
Helaas kunnen zij vanwege de lockdown niet verder doorgaan met het maken van deze filmpjes.

 

De Sportklas

Nieuwsgierig geworden naar de Sportklas? De sportklas is inmiddels niet meer weg te denken uit ons lesprogramma en een begrip op De Willem en daar buiten. Voor de sportklas moet je je wel aanmelden. Dit kun je doen door op het inschrijfformulier bijlage A samen met je ouders in te vullen. Meer informatie over de sportklas vind je hier. Of kijk hieronder het filmpje van de Sportklas van “De Willem” in Papendrecht om een indruk te krijgen waar je allemaal aan mee zou kunnen doen.  Samen Sportief!