Leerlingen WDZC maken zelf promotiefilmpje voor de school

Supertrots zijn wij op onze leerlingen!! Onder begeleiding van hun docente Nanda van Heteren hebben zij voor de school een digitale presentatie gemaakt voor toekomstige brugklasleerlingen en hun ouders.

De leerlingen zijn in dit gat gesprongen. Zij nemen deel aan een door hen zelf gekozen module in onze Willem Junior Academie, te weten de Schoolredactie. Met hun docente zijn zij gaan nadenken over een theater talkshow om hun school aan de buitenwereld te promoten. En nu is het zo ver, het is af!

Benieuwd geworden naar het filmpje? Deze kun je door hier te klikken bekijken

Het is de bedoeling dat de leerlingen meerdere filmpjes maken waarmee ze de school van verschillende kanten belichten.

In deze tijden waarin echt alles anders dan anders gaat geldt dit natuurlijk ook voor hoe wij ons als school kunnen presenteren aan de nieuwe leerlingen. Helaas konden de informatieavonden niet door gaan. Hoe het Open Huis wordt vorm gegeven, daar moet ook nog goed over worden nagedacht. Alles moet immers voldoen aan de voorwaarden gesteld door het RIVM. Als wij nieuws hebben publiceren wij dit gelijk op onze website.