Walk-through met diploma op de Willem

Week 26 begon goed: van maandag 29 juni tot en met woensdag 1 juli vonden de drie walk-through diploma-uitreikingen plaats op het Willem de Zwijger College  in Hardinxveld-Giessendam en Papendrecht.

Geslaagden en hun gasten kwamen onder begeleiding van de schoolband in tijdslots  het schoolplein op.  Iedere groep bestond uit 30 personen: 6 leerlingen en hun 4 gasten.  Zij genoten van toespraken van de coach, namen felicitaties in ontvangst en zetten hun handtekening met een corona-proof pen (die ze met doosje en al mochten houden).

image

Met het diploma -in een mooie map onder de arm- mochten ze een fotoshoot maken met hun gasten om daarna via de rode loper en door een ballonnenboog te flaneren. Zo kwamen de gasten aan op de buitenreceptie. Onder het genot van een hapje en drankje -in aanwezigheid van een DJ- kon er nog even worden nagenoten van een diploma uitreiking om nóóit te vergeten!