Donderdag 4 juni was het dan zover!!

Sacha van Dijk geslaagd

Donderdag 4 juni was het dan zover. Ook op het Willem de Zwijger College werd de officiële uitslag van het examen in dit bijzondere schooljaar bekendgemaakt

Dit keer geen spanning over de vastgestelde N-termen rond de klok van 8 en geen dubbel check of de N-termen correct waren ingevoerd door het examensecretariaat. Ook niet de spannende bijeenkomst in de eerste pauze in de personeelsruimte, maar het personeel van de Willem trof elkaar in een virtuele personeelsruimte in de MEET. Hier werden de mooie slagingspercentages live gedeeld. 

Dat leerlingen niet zomaar tevreden zijn blijkt wel: er is een groot aantal dat zin heeft om met hogere cijfers te slagen. Ze pakken dan ook hun kans om het resultaat van een vak te verbeteren!

Examenkandidaten wisten toen al dat ze geslaagd waren, maar omdat het persoonlijke contact in de afgelopen tijd vooral via de digitale snelweg ging, werden ze deze keer persoonlijk aan huis door docenten gefeliciteerd en werd een mooie roos overhandigd.