Klas wint optreden van rapper Snelle dankzij app-vrij fietsen

UDO_2222b pers

Brugklassers van klas 1P van het Willem de Zwijger College in Papendrecht wonnen vrijdag 14 februari een optreden van rapper Snelle, dankzij hun klasgenoot, de 12-jarige Dewy. Zij heeft de PhoNo-app gedownload en intensief gebruikt. Snelle ontmoeten was voor haar een droom die uitkomt.

Als je de PhoNo-app aanzet voordat je op je fiets stapt, dan zorg je ervoor dat je ongestoord de weg op kan gaan.

Snelle heeft tijdens zijn bezoek het nummer Smoorverliefd gezongen. De leerlingen (en medewerkers) zongen uit volle borst mee, net als met het liedje Reünie – een van zijn andere hits. Daarna mochten de leerlingen nog even snel een selfie scoren met de rapper.

Klik op het artikel om deze te lezen!

Advertentie Snelle in AD Drechtsteden