Dag van de Franse taal

Op het Willem de Zwijger College werd dinsdag 19 november de Dag van de Franse taal gevierd. Vanwege de toetsweek in de bovenbouw enkele dagen later dan de officiële Dag van de Franse taal, maar dit maakte het feest er niet minder om. Rapper YannO zorgde ervoor dat het dak eraf ging in theater de Willem. Zijn single Ferrari was een mooie afsluiter van een geslaagd concert.

Ook de brugklassen hebben hun steentje bijgedragen aan de sfeer. Zij hebben posters met een Frans thema gemaakt om de school op te fleuren. Tenslotte is er aan de 3e klassers voorlichting gegeven over opleidingen waar allicht de Franse taal ook een rol in kan spelen.

Al met al was het weer een geslaagde dag, met ‘la plus belle langue’ in de hoofdrol!

winnaars brugklas Op de foto: de winnaars van de posterwedstrijd van de brugklas