Docent Informatica

 

Het Willem de Zwijger College staat voor kwaliteit in onderwijs! Wij zijn een kansenschool. Een school waarin de leerling uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen. 

Dit doen wij door de leerling op zijn eigen niveau de verantwoordelijkheid te geven voor zijn eigen leren. Onze school biedt kansen en is van mening dat onderwijs zich steeds moet verbeteren. ‘De Willem gaat voor jou!’.

Wij streven uitsluitend het beste na. Wanneer wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen, moeten wij dus ook het beste uit ónszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en dit verwachten wij van de leerlingen en onze collega’s.

De Willem zoekt per direct een 

 

Docent Informatica (WTF 0,38)

 

Je bent dé specialist op het vakgebied Informatica binnen onze school. Als docent Informatica geef je les aan de leerjaren 4 en 5 van onze Havo afdeling.

De snel veranderende wereld van ICT is jou niet vreemd. Je bent op de hoogte van alle technieken en ontwikkelingen op dit gebied en vindt het leuk jouw passie hiervoor over te brengen op onze leerlingen door middel van jouw uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden. Je speelt moeiteloos in op de leefwereld van onze leerlingen en de ontwikkelingen op ICT gebied waar zij elke dag mee te maken hebben.  

Uiteraard breng je hierbij jouw eigen expertise mee. Of dit nu bestaat uit programmeren, gaming, webdesign of social media en veiligheid! 

 

Wie zoeken wij?

  • Een collega met een 1e of 2e graads bevoegdheid Informatica (bijv Science Education and Communucation)
  • Een collega die maatwerk kan leveren aan leerlingen met verschillende niveaus en interesses
  • Een collega die op een natuurlijke manier de aansluiting heeft met de jongeren op onze school
  • Een collega die over uitstekende vaardigheden beschikt op het gebied van digitale didactiek

Wat kunnen wij je bieden?

  • Een plezierige werksfeer, leuke collega’s en een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke groei
  • Een dienstverband tot het einde van dit schooljaar met een mogelijkheid tot verlenging
  • Een marktconform salaris waarbij de inschaling op basis van opleiding en ervaring zal zijn
  • Schoolvakanties vrij!

Wil je deel uitmaken van een school met een vernieuwend karakter? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk een CV en motivatiebrief via vacatures@wdezwijger.nl 

Als je nog aanvullende vragen hebt, neem dan contact op met Annelieke Bouman via 078-6417970.