Docent Engels

 

Het Willem de Zwijger College staat voor kwaliteit in onderwijs! Wij zijn een kansenschool. Een school waarin de leerling elke dag uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen. 

Dit doen wij door de leerling op zijn eigen niveau de verantwoordelijkheid te geven voor zijn eigen leervermogen. Jij als docent speelt hierin een sleutelrol. Je bent naast vakdocent, namelijk ook actief als coach van de leerling. Onze school biedt kansen en is van mening dat onderwijs zich steeds moet verbeteren. Dat noemen wij: ‘De Willem gaat op maat’. 

Hierin streven wij uitsluitend het beste na. Dat kan ook niet anders wanneer wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Wij moeten dus ook het beste uit ónszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en verwachten wij van de leerlingen en onze docenten. 

Om dit te kunnen realiseren, willen wij alleen de beste docenten verbinden aan onze school. Met ingang van komend schooljaar hebben wij een vacature voor een 

 

Docent ENGELS 

(1,0)

 

Yes please!
Als tweedegraads bevoegd docent Engels staat het doceren van de taal voorop. Je weet jouw liefde voor de taal en het land over te brengen aan onze leerlingen door in te spelen op de actualiteiten en belevingswereld. Van Harry Potter tot Downing street 10!

Naast het geven van onderwijs verwachten wij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het eigen vakgebied in samenwerking met de sectie. Hoewel je uiteraard zelfstandig kunt werken, is het belangrijk dat je de verbinding zoekt met collega’s, jouw sectie en open staat voor de best practices van jouw collega’s. 

We vinden het belangrijk dat je jouw eigen talent ook blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken.

 

Daarnaast bieden wij onder andere

  • Een salaris behorend bij de functie, waarbij de inschaling op basis van kennis en ervaring zal zijn.
  • Een actief scholingsbeleid
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer, dienst- of scholingsreizen 
  • Een vergoeding van de vakbondscontributie en de overige arbeidsvoorwaarden behorend bij de Cao VO.

 

Kan je hieraan een actieve bijdrage leveren? Wil je deel uitmaken van een school met een vernieuwend karakter en ben je dé coach voor onze leerlingen? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk een CV en motivatiebrief via vacatures@wdezwijger.nl