Senior Medewerker Leerlingadministratie (32-40 uur)

 

 

Het Willem de Zwijger College staat voor kwaliteit in onderwijs! Wij zijn een kansenschool. Een school waarin de leerling uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen. 

Dit doen wij door de leerling op zijn eigen niveau de verantwoordelijkheid te geven voor zijn eigen leren. Onze school biedt kansen en is van mening dat onderwijs zich steeds moet verbeteren. ‘De Willem gaat voor jou!’. Wij streven uitsluitend het beste na. Wanneer wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen, moeten wij dus ook het beste uit ónszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en dit verwachten wij van de leerlingen en onze collega’s.

 

In ons team van administratieve toppers is er per direct plaats voor een 

 

Senior Medewerker Leerlingadministratie (32-40 uur)

 

Als Senior Medewerker leerlingadministratie verricht je de werkzaamheden op onze locatie in Papendrecht en beheer- en beheers je alle administratieve processen van de afdeling administratie. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de administratieve processen op het gebied van de leerlingadministratie. Je hebt hierbij met regelmaat contact met leerlingen, ouders en docenten over de verschillende processen. Je vindt het leuk om met onze leerlingen in contact te zij en voelt je betrokken bij alle verschillende processen zoals het controleren van gegevens, het verwerken van cijferlijsten en het klaarmaken van de diploma’s.

Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en je de werkzaamheden snel eigen kunt maken. Je kunt goed communiceren, beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent punctueel en geordend. Je zorgt ervoor dat er geen fouten gemaakt worden en alles op tijd verwerkt is. 

Wie zoeken wij?

  • Een collega met MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Een collega die over ruime werkervaring beschikt met Office- en Google programma’s
  • Ervaring met een Leerlingvolgsysteem-pakket (als bijvoorbeeld Magister of SOM) is een absolute pré
  • Een collega die zelfstandig kan werken, maar ook collega’s mee kan nemen in de jaarcyclus die gevolgd moet worden ten behoeve van de leerling administratie
  • Een collega die bij voorkeur ervaring heeft in het voortgezet onderwijs.

Wat kunnen wij je bieden?

  • Een plezierige werksfeer, leuke collega’s en een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke groei
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging
  • Een marktconform salaris met eindejaarsuitkering
  • Schoolvakanties vrij!

 

Is dit de functie die aansluit bij jouw kennis, kunde en competenties? Dan ontvangen wij graag voor 30 september 2019 jouw CV en motivatiebrief via vacatures@wdezwijger.nl