Docent techniek (0,5-1,0)

Het Willem de Zwijger College staat voor kwaliteit in onderwijs! Wij zijn een kansenschool. Een school waarin de leerling elke dag uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen. 

Dit doen wij door de leerling op zijn eigen niveau de verantwoordelijkheid te geven voor zijn eigen leervermogen. Jij als docent speelt hierin een sleutelrol. Je bent naast vakdocent, namelijk ook actief als coach van de leerling. Onze school biedt kansen en is van mening dat onderwijs zich steeds moet verbeteren. Dat noemen wij: ‘De Willem gaat op maat’.

Hierin streven wij uitsluitend het beste na. Dat kan ook niet anders wanneer wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Wij moeten dus ook het beste uit ónszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en verwachten wij van de leerlingen en onze docenten. 

Om dit te kunnen realiseren, willen wij alleen de beste docenten verbinden aan onze school. Wij hebben per direct ruimte in onze sectie techniek!

 

Docent Techniek (0,5-1,0)

Wij zoeken een enthousiaste docent die het beste uit leerlingen en uit zichzelf weet te halen en onderwijs geeft dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. De sectie groeit en breidt uit, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom zijn wij ter uitbreiding (én vervanging door zwangerschapsverlof) per direct op zoek naar collega’s die ons team willen komen versterken. De werktijdfactor kan zowel fulltime als parttime zijn en is in overleg.

Wij verwachten wij van onze nieuwe collega een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het eigen vakgebied. Hoewel je uiteraard zelfstandig kunt werken, is het belangrijk dat je de verbinding zoekt met collega’s, jouw sectie en open staat voor de best practices van jouw collega’s. 

Affiniteit met PIE is een pré.

Mocht je nu nog bezig zijn met jouw studie, nodigen we je ook van harte uit te solliciteren. 

Naast een professioneel en bevlogen team, bieden wij je onder andere

  • Een salaris behorend bij de functie, waarbij de inschaling op basis van kennis en ervaring zal zijn.
  • Een actief scholingsbeleid én/of ondersteuning bij de afronding van de studie
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer, dienst- of scholingsreizen 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 

Kan je hieraan een actieve bijdrage leveren? Wil je deel uitmaken van een school met een vernieuwend karakter en ben je dé coach voor onze leerlingen? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk een CV en motivatiebrief via vacatures@wdezwijger.nl