Spetterend slot van de het schooljaar voor onderbouw van de Willem!

slotdag onderbouw slotdag1onderbouw

Woensdag 10 juli was er voor de eerste en tweede klassen van het Willem de Zwijger College weer het sportieve en spetterende besluit van het schooljaar.

Er waren op het PKC-terrein enorme opblaasattracties zoals mega stormbanen (wipe-out), buikschuifbaan, slingerbal en tobbedansen, zodat de leerlingen konden klimmen, klauteren, kruipen, slingeren, glijden en springen. Er kwam veel water en zeepsop aan te pas. Niet de prestatie of de snelheid telde, maar het plezier om sportief met je medeleerlingen in de weer te zijn. Natuurlijk waren er voor de begeleiding docenten aanwezig, maar ook leerlingen uit 3 mavo met LO2 in hun pakket hielpen mee om de spelregels uit te leggen en alles in goede banen te leiden.

Ondanks het feit dat de zon achter de wolken zat en het ’s middags regende, bleven de (kleddernatte) leerlingen enthousiast !