Bovenbouwleerlingen van de Willem met hele grote koffers naar Londen

In week 19 beginnen de examens, maar dan is het ook reis- en activiteitenweek op het Willem de Zwijger College. Drieëndertig leerlingen uit de bovenbouw gingen met drie docenten per boot naar Londen. De eerste handicap was een achtergebleven paspoort, maar dat mocht de pret niet drukken. De volgende hobbel was de omvang van de magistraal grote rolkoffer van menig leerling. De poortjes van de Underground zijn hier niet op ingesteld! Gelukkig stond de Big Ben nog op zijn plaats, hing de Tower Bridge er nog en waren de sterren van de musical Wicked hun stem niet kwijt. Het mag niet onvermeld blijven dat tijdens het bezoek aan de Britse hoofdstad de kleine Archie werd geboren.

IMG-20190511-WA0004     IMG-20190511-WA0006     IMG-20190511-WA0003    IMG-20190511-WA0008 (1)

Na Londen gingen de leerlingen naar het platteland, waar een knuffelsessie met lammetjes en koeien op het programma stond. De lamskebab smaakt na deze onvergetelijke reis naar méér!

PHOTO-2019-05-23-13-57-55

Op de foto een groep leerlingen in Colchester. Toen de leiding dit groepje benaderde, bleven de leerlingen met hun rug naar de docenten staan. Beetje bijzonder, maar ‘Tadaaaa’ plotseling draaiden ze zich om en toen was de verrassing meteen zichtbaar: allemaal vrolijk en dolblij met de net aangeschafte identieke nieuwe zonnebril! Met zo’n souvenirtje kun je thuiskomen.