Medewerker HR Administratie (8 uur per week)

 

Het Willem de Zwijger College staat voor kwaliteit in onderwijs! Wij zijn een kansenschool. Een school waarin de leerling elke dag uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen. Wij moeten dus ook het beste uit ónszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en verwachten wij van de leerlingen en onze collega’s.

Om dit te kunnen realiseren, willen wij alleen de beste collega’s verbinden aan onze school! Door ziektevervanging is er zo snel als mogelijk ruimte voor een medewerker

 

HR Administratie
8 uur per week (1 dag of 2 dagdelen)

 

In deze functie voer je zelfstandig HR-administratieve taken uit. Je kunt hierbij denken aan het coördineren van verzuimafspraken, opvolging van de taken in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, maar ook het coördineren van werving en selectie activiteiten, het maken van vacatureteksten, het plaatsen van vacatureteksten op de verschillende (social) media kanalen en alle overige voorkomende administratief ondersteunende HR werkzaamheden.

De collega die wij zoeken heeft ervaring met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, is zelfredzaam, integer en flexibel. Kennis van het werken in een Google omgeving is een grote pre.

Het is een functie op onze hoofdlocatie in Papendrecht die in ieder geval tot het einde van dit schooljaar beschikbaar is, maar wellicht daarna ook nog. Wij nodigen studenten ook van harte uit op deze functie te solliciteren!

 

Ben je beschikbaar om deze uren in te vullen op dinsdag, woensdag of donderdag dan ontvangen wij graag uiterlijk 18 april 2019 een CV en korte motivatiebrief via vacatures@wdezwijger.nl