Vier vlechten voor Kika

Twee gymnasiumleerlingen uit 2z van het Willem de Zwijger College hebben voor het goede doel hun haar laten afknippen. Dit hebben zij gedaan voor Stichting Haarwensen.
Waar zo’n klassieke taal al niet goed voor is! Tijdens de les Grieks bedacht Sienna dat ze misschien haar haar wel zou kunnen doneren en ze zei het meteen hardop in de klas. Noor, die ook lang haar had, was gelijk enthousiast. Toen zij hoorden dat er wel 30 centimeter af zou gaan, moesten zij even slikken. Het feit dat dit was om Kika te steunen, zorgde ervoor dat ze er niet lang over na hoefden te denken. Zo kwamen Sienna Herwig en Noor Eliza Fitskie bij de kapper in Alblasserdam terecht en raakten ze vier vlechten kwijt. Voor het knippen moesten ze gewoon betalen. Wat wel een voordeel is: de haren van de gymnasiasten zijn veel makkelijker te kammen en er zitten na het haren wassen veel minder klitten in!

20190116_164314

 

Op de foto Noor Eliza Fitskie. De foto is gemaakt door Jasmijn Kamphorst.