Meerdere talenten op de Willem!!

PAPENDRECHT • Tijdens het Sportgala van Papendrecht, dat woensdagavond 13 februari gehouden werd in Theater De Willem, is PKC verkozen tot sportploeg van het jaar in Papendrecht.

Wielrenner Lucas Janssen is verkozen tot sportman van het jaar en Roos Blokhuis (atletiek) werd sportvrouw van het jaar 2018 in Papendrecht.

In de categorie sporttalenten werd tafeltennisser Roberto den Hertog als winnaar gekozen en bij de sporttalentgroepen wonnen Mirjam Vroegindeweij en Emily Hendrikse (ritmische gymnastiek).

De genomineerden voor de sportverkiezingen waren: Sportmannen: Lucas Janssen, wielrennen; Bart van Nunen, atletiek; Sportvrouwen: Roos Blokhuis, atletiek; Zoë Lichteveld, ritmische gymnastiek; Isa van Swieten, schaatsen (kunstrijden). Sportploegen: PKC/SWKGroep 1, korfbal; v.v. Papendrecht 2 (zaterdag), voetbal; vv Papendrecht JO17-1, voetbal. Sporttalent: Hélène Borsje, turnen; Roberto den Hertog, tafeltennis; Colin Standaart, tennis. Sporttalent Ploeg: Mirjam Vroegindeweij en Emily Hendrikse, ritmische gymnastiek (duo), PKC/SWKGroep B1, korfbal; vv Drechtstreek JO11-1, voetbal. Genomineerde Sportvrijwilligers Papendrecht 2018: Facility Team van vv Drechtstreek; Suzanne Geijsel, Budo Sport Lahey; Wendy van der Graaf, DES’72; Marc de Groen, vv Papendrecht, Moos Markesteijn, Tafeltennisvereniging Papendrecht; Erica Muller, zwemvereniging De Geul; Jo Pattinama, vv Papendrecht, Rie van Tilburg, zwemvereniging De Geul.