Oud-leerling van de Willem wint prestigieuze prijs

Chaja Mahabier, oud-leerling van de Willem en leerling MBO-juridisch, heeft de KPMG Jan Hommen scholarship 2018 gewonnen. De 17-jarige Papendrechtse bemachtigde daarmee een studiebeurs van 4 jaar, een laptop, een stage plek en een bijbaan bij een advocatenkantoor binnen KPMG.

Voor dit scholarship mochten zich 50 studenten aanmelden, waarvan er 20 doorgingen naar de eerste ronde. Ze moesten daar vertellen waarom zij de scholarship moesten winnen en uitweiden over hun dromen en achtergrond. Vervolgens gingen 8 studenten door naar de halve finale. Ze hadden een zware bootcamp van 3 dagen in Zeeland en de dag erna moesten ze zich voorbereiden op hun speech èn een ‘strakke outfit’ (op kosten van KPMG) uitzoeken voor de finale. Chaja en een andere student waren de grote winnaars; er mogen namelijk maar twee studenten winnen. Een toekomst in de juridische wereld lacht Chaja tegemoet!

20180504_150727