Golden Army van de Willem naar de finale!

IMG-20180413-WA0039bGolden Army van de Willem naar de finale!

Vrijdag 13 april deed een selectief groepje van de Golden Army, hét dansteam van het Willem de Zwijger College, mee aan de scholenwedstrijd Olympic Moves. Het was een ‘last minute’ beslissing om toch mee te doen met deze scholenwedstrijd, met als gevolg: heel veel dansuren in een korte tijd! Enorm gemotiveerd en enthousiast kwamen het ‘Gouden Leger’ in Leiden aan, waar het Da Vinci College de organisatie van Olympic Moves op zich had genomen. Er heerste een ontzettend fijne sfeer, waarin het dansen voorop stond. De Golden Army was als 10e aan de beurt en de concurrentie was groot, dus was het billenknijpen bij de uitslag. Wat een verrassing: de Golden Army was door! Met veel gegil en gejuich haalden de meiden hun ticket voor de finaledag op. Vrijdag 8 juni dansen zij nog eens tussen alle regiowinnaars en behoren zij bij de beste 20 schooldansteams van Nederland! IMG-20180413-WA0028b